Om Sailmarine AB

Vårt uppdrag

Vi brinner för skärgården och båtarna vi vill att du ska utforska den med. Stora seglingsevenemang och fantastisk semestersegling sker med våra båtar och det är med stor glädje vi ser vilken positiv effekt en regattasegling eller semestervecka har för våra gäster. Upplevelsen sitter kvar långt efter man mönstrat av och vi kan inte få nog av att göra det möjligt för dig, din grupp eller familj att få uppleva den så fort som möjligt igen.

”Come as guest and leave as friend” beskriver hur vi känner inför uppdraget att få göra din tid ombord på våra båtar så bra det bara går.

Historia

Sailmarine inledde sin verksamhet 2002 när det bara fanns privata båtar tillgängliga för charter i Stockholms skärgård. En stark tro på att skärgården skulle vara så mycket mer tillgänglig om det fanns en tjänst som gjorde det enkelt att hyra en båt och komma ut i skärgården är grunden till att företaget bildades.

Den första basen startade i Stockholm och några år senare i Göteborg. Vi har idag över 30 båtar placerade i Stockholm och Göteborg i attraktiva småbåtshamnar just där skärgården börjar.

Vi har genom åren genomfört hundratals företagsseglingar och med vår flotta seglar numera skärgårdsentusiaster från hela världen. Vi ser det som en stor ära att vara ett lokalt företag som möjliggjort att 10 000-tals gäster från Sverige, Schweiz, Tyskland, Österrike, Frankrike, England, USA, Ryssland, Polen med flera länder fått uppleva den fantastiska skärgård som omger våra kuster.

Företaget

Sailmarine är ett företag med en stark balansräkning och goda finanser. Företaget är det enda i regionen som är på den gröna listan hos alla stora försäkringsbolag i Europa som säkrar betalningar för uthyrning bl.a. Yacht-Pool och Pantaenius. Det är en stor trygghet för våra kunder och dina betalningar till vårt företag är i säkra händer.

Sailmarine är din partner hela vägen från bokning, betalningar, båtsemestern och lyssnar på din feedback efteråt. Vi ser därför med stor glädje att så många av våra kunder kommer tillbaka år efter år.

Karta

Företagsinformation

Saltsjöbadsvägen 77
131 50 Saltsjö-Duvnäs
Telefon: +46 8 240 230
Fax: +46 8 551 100 20
E-post: [email protected]

Kontakta oss

Hyr förstklassiga segel och motorbåtar. Välkommen ombord!