Kjell Svanström

Konferenssegling , 6 båtar under 3 dagar
Tack för ett bra upplägg och duktiga skeppare. Alla i personalen är helnöjda och verkar ha haft en riktigt positiv upplevelse.

Helena Rovér

Regattasegling, 12 båtar med följebåt
Vilken regattadag vi fick uppleva. Helt fantastiskt! Alla är helnöjda och vi kommer göra om det här igen.

Johan Liljegren

Kick-off segling, 8 båtar under 2 dagar
Ert upplägg med segling och aktiviteter överträffade våra förväntningar med råge. Personalen är lyriska och vi svetsade samman våra team inför vårt kanske största projekt hittils.

Eva-Maria Scharrer

Semestersegling Stockholm, Bavaria 32 Linnea 2 veckor
Jag och min man har hyrt segelbåt i olika områden varje sommar i snart 10 år. Under dom senaste 5 åren har vi hyrt fyra gånger från er. Den Bavaria 32 vi hyrde i somras var den bästa båten hittills och servicen från basen förstklassig. Min man är läkare och har svårt att vara ledig längre perioder men nu har han lovat att vi skall segla 3 veckor nästa år.

 

Fredrik Tengstrand

Seglingssemester Västindien, 3 v över Jul och Nyår 2011/2012
När vi bestämde oss för att välja segling i Västindien för för vår semester över Jul och nyår gick vi igenom marknaden för charterbolag noggrant. Vi besökte båtmässan i Stockholm för att personligen träffa representanterna för charterbolagen för att få svar på frågor hur det går till. Valet föll på Sailmarine som både har stor erfarenhet av båtuthyrning och en bra process för att hjälpa oss till en så bra seglingssemester som möjligt.  Det var vi otroligt nöjda med. Vi fick både en båt till ett bra pris och en service av högsta kvalitet. Vi kan varmt rekommendera Sailmarine för dig som skall segla i Västindien.

Erik Meijer

Semestersegling, Bavaria 32 Meja
Tack igen för det vänliga bemötande.  Det har varit ett nöje att sätta upp det hela med Dig och Sailmarine.Jag kommar att rekommendera Sailmarine till vänner och bekanta när jag får tillfälle.

Mattias Hilgenbrink

Semstersegling under 2 veckor
Bra båtar och perfekt service. Vi kommer tillbaka nästa år och önskar offert på 3 båtar.

Hans Wetterberg

Temasegling, 2 båtar, 1 vecka, Dubrovnik
Vår vecka med temasegling i Dubrovnik med hyrda båtar av Sailmarine blev en succé! Bra båtar, bra service och ett jättefint seglingsområde just nordväst om Dubrovnik. Även vädret ett par veckor in i Oktober var bra och med fina vindar. Alla ombord var jättenöjda! Nu vill vi boka igen. Vad har ni har ni att föreslå från Sardinien, Korsika eller Mallorca ?

Stefan Andersson

Semsestersegling
Har hyrt från er tre år i sträck och har bara gott att säga om Sailmarine. Det går snabbt att boka och instruktörerna vet precis hur man lämnar över en båt så att jag kan känna mig trygg. Att ni sedan svarar i telefon sent på kvällen när jag hade några frågor gjorde inte saken sämre. Bokar tredje veckan i Augusti nästa år igen. Får man rabatt om man är återkommande kund ?

Michael Jacobsson

Båtägare, Bavaria 35 Ally III
Min investering i en charterbåt genom Sailmarine är den bästa investeringen jag gjort och då jobbar jag ändå i en av Sveriges största banker. Ett bättre koncept än Sailmarines köpa båt och hyra finns inte. Bra personal, bra båtar och en riktigt bra avkastning. Att jag är inne på min andra båt sedan 2007 är nog bästa kvittot på att Sailmarine kan levererar det som krävs av ett charterföretag. Ett smartare båtköp kan jag inte tänka mig. Jag kan varmt rekommendera Sailmarine för dig som funderar på att investera i en charterbåt.

Alexander Horch

Semestersegling, Bavaria 38 White Lady
Vi tyckte mycket om vår lilla segelvecka och än en gång ett speciellt tack för den fina båten som var i mycket bra skick och mycket väl utrustad! Vi har hyrt ofta och det är inte alls vanligt att hitta detta. Vi planerar definitivt att komma tillbaka nästa år! Hälsningar, Alexander

Hyr förstklassiga segel och motorbåtar. Välkommen ombord!