Fyll i en prisförfrågan nedan

Har du annonserat din båt utan att få några seriösa köpare ?
Är det få som hör av sig eller mailar ?

Har du fått få bud eller låga bud ?

Just nu är det många som upplever att det är lite trögt på båtmarknaden. Säljarna säger att det är få som hör av sig och att dom inte ens får några bud på sina båtar.  Köparna säger att samma båtar ligger till försäljning och att det angivna priset på t.ex. blocket bara är ett önskepris och det går oftast att pruta rejält bara över telefonen.

Vi erbjuder därför ett sätt för dig som säljare en möjlighet att få ett högre pris än om du säljer privat och samtidigt låta din båt tjäna pengar genom vår uthyrningsverksamhet. Ett par veckor uthyrning ger ofta kostnadstäckning för en del av dina kostnader du ändå har för båten idag (förvaring, underhåll, räntekostnader etc)

1
Exponering i bästa skylt läge

Vår marina ligger i Saltsjö-Duvnäs, bra 10 min från stan och alldeles intill södra länken och väg 222. Alla i stockholmsområdet kommer enkelt hit och det ger många möjligheter att hitta rätt köpare till din båt. Vi har öppet 6 dagar i veckan och båtarna ligger tillgängliga för visning närhelst det passar en köpare att komma och titta. Parkering finns just intill bryggan där båtarna ligger för visning.

2
Köparen kan finansiera sitt köp med ett förmånligt banklån till låg ränta

När du säljer din båt privat kan inte köparen finansiera båtköpet med bankens förmånliga avbetalningslån. Genom att erbjuda finansiering får du fler möjliga köpare till båten och och därmed chans till ett bättre pris. Bara själva möjligheten att finansiera en båt genom banklån brukar göra att priset blir högre än den låga försäljningsprovisionen det kostar att sälja sin båt genom Sailmarine.

3
Skicka en förfrågan

När du har bestämt var och när du vill segla är det bara att skicka oss en prisförfrågan så återkommer vi med ett förslag. Behöver du hjälp med att välja destination eller båt är du givetvis välkommen att kontakta oss!

Vet du redan nu var du vill segla så kan du skicka en prisförfrågan direkt till höger.

Hyr förstklassiga segel och motorbåtar. Välkommen ombord!