Vi finns här för dig!

Sedan sommaren 2002 har över 10 000 gäster seglat på våra båtar i Sverige, Medelhavet och i Västindien. Det är vi mycket stolta över!  Vi som arbetar på Sailmarine brinner för segling och är personligt engagerade i att just du får en oförglömlig upplevelse ombord på någon av våra båtar. Låt oss ge dig ett par skäl att välja just oss när du vill förverkliga drömmen om en fantastisk seglingssemester.

1
Nöjda kunder

Vi ger oss inte förrän alla våra kunder är nöjda och vi sätter dig som kund i centrum. Det är inte bara tomma ord utan vi menar vad vi säger och är personligt engagerade i att din seglingsupplevelse med våra båtar ska bli så bra som möjligt. Ger du oss uppdraget att leverera en seglingsupplevelse är alltid vår målsättning att du ska bli så nöjd att du vill komma tillbaka. Vi tror att återkommande kunder beror på hur bra vi lyckas leverera och det är utgångspunkten för vår verksamhet.

2
Kunnig personal

Vi är seglare och vet vad som krävs för att du ska kunna förverkliga drömmen om en enastående seglingsupplevelse. Från resesäljare till skeppare och baspersonal möter du personligt engagerade medarbetare vars uppdrag är att se till det blir verklighet.

3
Bra båtar och hög servicenivå

Våra förstklassiga båtar överträffar myndigheternas krav i varje seglingsområde. Vi hjälper även till med transfer till basen och ser till att servicenivån är hög när du ska mönstra på.

4
Kvalitetsgaranti

Oavsett vilket land du seglar i ska båten och servicen runt omkring fungera. Personalen på våra baser ansvarar för att du får en båt som är utan fel och brister. Om det skulle uppstå problem som påtalas under seglingen följs de upp och vi ser till att du blir kompenserad.

5
Stabilt företag

Sailmarine är ett företag med en stark balansräkning och goda finanser. Vi är det enda företag i regionen som är med på den gröna listan hos alla stora försäkringsbolag i Europa som säkrar betalningar för uthyrning. Det är en stor trygghet för våra kunder och dina betalningar till vårt företag är i säkra händer.

Sailmarine är din partner hela vägen från planering, bokning, betalning och under segelsemestern. Självklart är vi också nyfikna på din feedback efteråt. Det glädjer oss att så många av våra kunder kommer tillbaka år efter år.

Drömmen om en fantastisk seglingssemester börjar här!

Välkommen ombord!

Hyr förstklassiga segel och motorbåtar. Välkommen ombord!